ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

29 χρόνια δίπλα στους μαθητές του Μαλεβιζίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαδικτυακό φροντιστήριο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαδικτυακό φροντιστήριο

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει

Μοιραστείτε το

12 Σεπτεμβρίου 2022, η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς
με το καθιερωμένο Αγιασμό και το καλωσόρισμα των μαθητών στα σχολεία!

Μιας χρονιάς που ξεκινάει γεμάτη ελπίδες για κάθε μαθητή να πραγματοποιήσει τα όνειρα του!

Μια χρονιά διαφορετική από τις τελευταίες. Με προαιρετικά μέτρα κατά της πανδημίας που δείχνει να είναι σε ύφεση αλλά κυρίως με ένα προγραμματισμό που για πρώτη φορά γίνεται πριν την αρχή του σχολικού έτους.

Είναι σημαντικό για όλους μας που ασχολούμαστε με την εκπαίδευση να γνωρίζουμε τις ακριβείς ημερομηνίες για να μπορέσουμε να έχουμε ένα σωστό προγραμματισμό και να αποφύγουμε έτσι τις λύσεις της τελευταίας στιγμής που πολλές φορές δεν είναι οι καλύτερες.

Κυρίως όμως είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις να γνωρίζουν από τώρα τις ημερομηνίες που θα εξεταστούν.

Για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά η λήξη των μαθημάτων θα είναι στις 15 Ιουνίου 2023, για τα Γυμνάσια στις 30 Μαΐου και η λήξη των εξετάσεων του Γυμνασίου θα είναι στις 15 Ιουνίου, ενώ για τα Λύκεια τα μαθήματα θα τελειώσουν στις 19 Μαΐου. Οι ενδοσχολικές εξετάσεις στη Γ’ Λυκείου θα γίνουν 22 έως 30 Μαΐου ενώ οι εξετάσεις για την Α’ και Β’ Λυκείου θα γίνουν μεταξύ 22 Μαΐου και 15 Ιουνίου.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα αρχίσουν την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023.

Εμείς στο φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ ήμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους μαθητές, που μέσα στις ανακαινισμένες μας αίθουσες, με την βοήθεια των νέων μας διαδραστικών πινάκων και την πολυετή εμπειρία των καθηγητών μας, θα τους βοηθήσουμε να εξελιχθούν, να ικανοποιήσουν τις υψηλές προσδοκίες που έχουν θέσει για την νέα χρονιά και να πετύχουν τον τελικό σκοπό τους!

Ευχή όλων μας είναι μία δημιουργική, αποτελεσματική και με γεμάτη υγεία χρονιά!

Καλή αρχή σε όλους!