ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

29 χρόνια δίπλα στους μαθητές του Μαλεβιζίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαδικτυακό φροντιστήριο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαδικτυακό φροντιστήριο

Ποιοι είμαστε. Το Φροντιστήριο

Ποιοι είμαστε. Το Φροντιστήριο

29 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

ΟΚΤΏΒΡΙΟΣ 1994, ο Μετζάκης Μανώλης έρχεται στο Γάζι να γίνει μέτοχος σε ένα μικρό φροντιστήριο που υπήρχε στην περιοχή από το 1989. Ένα φροντιστήριο που αργότερα θα γίνει δικό του μιας και οι 2 άλλοι εταίροι αποχώρησαν αφού επέλεξαν να διοριστούν.

29 χρόνια στο Γάζι, με ένα μεγάλο και κυρίως έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό παρέχει τις υπηρεσίες του στους μαθητές του Μαλεβιζίου και όχι μόνο, αφού πολλοί μαθητές έρχονται από το Ηράκλειο γνωρίζοντας και αυτοί τις μεγάλες επιτυχίες που έχει όλα αυτά τα χρόνια και την σωστά οργανωμένη και με μεγάλη υπευθυνότητα δουλειά που γίνεται στο φροντιστήριο!

Ποιοι είμαστε. Το Φροντιστήριο

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι το φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ στο Γάζι που είναι μέλος της ΟΕΦΕ και του ΣΙΦΜΕΝΗ, εντάσσεται στα 4 – 5 πρώτα σε δυναμικό μαθητών φροντιστήρια του νομού!

Στο φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ, στο Γάζι ,τα τελευταία 28 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης η διεύθυνση και οι καθηγητές έχουν με αγάπη συμβάλει στην εισαγωγή εκατοντάδων παιδιών στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Σκεπτόμενοι τους παλιούς μαθητές του φροντιστηρίου με πολύ αγάπη είναι έτοιμοι και με όρεξη να υποδεχτούν τους νέους μαθητές για μια ακόμη επιτυχημένη σχολική χρόνια!

Τα αποτελέσματα του φροντιστηρίου ΚΥΚΛΟΣ τα τελευταία χρόνια δίνουν ποσοστό μεγαλύτερο του 95% στην επιτυχία των μαθητών του στην πρώτη τους επιλογή!

Στο Φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ γίνεται πράξη το όνειρο του κάθε μαθητή να εισαχθεί στην σχολή της προτίμησης του και να σπουδάσει αυτό που πραγματικά αγαπά και θέλει!

Με μεγάλη υπευθυνότητα ο μαθητής εντάσσεται στο ανάλογο με το μαθησιακό του επίπεδο τμήμα, για να μπορέσει έτσι να “δουλευτεί” σωστά και να αποδώσει τα μέγιστα.

Στο φροντιστήριο ΚΥΚΛΟΣ όπως μας λέει ο Διευθυντής του Μετζάκης Μανώλης “Μαθαίνουμε τον μαθητή πώς να μαθαίνει”, λαμβάνοντας πάντα τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή χωριστά.

Αναδεικνύοντας το φροντιστήριο το κοινωνικό του προφίλ δέχεται να φοιτήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθητές από το κοινωνικό φροντιστήριο και μάλιστα την περασμένη σχολική χρόνια δέχτηκε όλους τους μαθητές της περιοχής. Επίσης παρέχει οικονομικές τιμές και ακόμα οικονομικότερες σε οικονομικά ασθενέστερους μαθητές.

Η προσφορά όμως του φροντιστηρίου δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται και έξω από τον χώρο του φροντιστηρίου με τρεις συνεργασίες.

Με την εφημερίδα  “Η φωνή του Μαλεβιζίου” στην οποία δημοσιεύονται προτεινόμενα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων καθώς και άρθρα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση, τον ιστότοπο  https://fonimaleviziou.gr/ και με τον ιστότοπο https://maleviziotis.gr/στον οποίο δημοσιεύονται οι απαντήσεις των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς επίσης και εκπαιδευτικά άρθρα.