ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

30 χρόνια δίπλα στους μαθητές του Μαλεβιζίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαδικτυακό φροντιστήριο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Διαδικτυακό φροντιστήριο

Αγαπητοί γονείς και μαθητές. COVID-19 και άλλα

Μοιραστείτε το
Αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας, με τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτόν τον καιρό ολόκληρη η υφήλιος, αλλά το ίδιο αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας απέναντι σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα τους μαθητές του λυκείου και αυτών της Γ Λυκείου και μετά από συνεννόηση με την Ομοσπονδία Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ελλάδος ( ΟΕΦΕ ) σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας, με τις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτόν τον καιρό ολόκληρη η υφήλιος, αλλά το ίδιο αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας απέναντι σε όλους τους μαθητές και ιδιαίτερα τους μαθητές του λυκείου και αυτών της Γ Λυκείου και μετά από συνεννόηση με την Ομοσπονδία Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ελλάδος ( ΟΕΦΕ ) σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση και την ανακοίνωση ότι εφόσον όλα πάνε καλά τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις διακοπές του Πάσχα ( το αισιόδοξο σενάριο ) οι πανελλαδικές εξετάσεις θα μεταφερθούν μόνο για λίγες μέρες αφού στα σχολεία θα γίνουν περικοπές ωρών, μαθήματα τα Σάββατα και κάποιες αργίες (όπως έγινε και το 1999) και μείωση της ύλης. Σε κάθε άλλη παράταση αυτές θα μετατεθούν το Ιούλιο (όπως το 1999) ή αν η κατάσταση πάει παραπέρα θα μετατεθούν τον Σεπτέμβριο.

Επειδή όμως εμείς θα πρέπει να λάβουμε το καλύτερο σενάριο, να γίνουν δηλαδή οι εξετάσεις με μεταφορά μόνο λίγων ημερών και για την σωστή προετοιμασία των μαθητών, αποφασίσαμε:

–        Την συνέχιση του κανονικού προγράμματος του φροντιστηρίου για όλα τα τμήματα, διαδικτυακά όπως γίνεται μέχρι σήμερα από την ημέρα που η κυβέρνηση έκλεισε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

–       Οι καθηγητές μας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες που χρησιμοποιούν θα συνεχίσουν την παράδοση και εξέταση των μαθημάτων προετοιμάζοντας όλους τους μαθητές του φροντιστηρίου για τις εξετάσεις.

–       Τα δίδακτρα θα πληρωθούν κανονικά και ότι εύλογη, μικρή  παράταση θα δοθεί θα καλυφθεί από το φροντιστήριο χωρίς καμία επιπρόσθετη καταβολή διδάκτρων. Αν η παράταση είναι πολύ μεγάλη θα ισχύσει αυτό που θα αποφασιστεί από τον σύλλογο φροντιστών και θα ισχύσει για όλα τα φροντιστήρια.

–       Οι Γραμματεία του φροντιστηρίου θα παραμείνει κλειστή αλλά θα συνεχίσει την λειτουργία της διαδικτυακά για συντονισμό και ενημέρωση, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 3 έως τις 9 το απόγευμα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

Μαρία: 6979420687
Ειρήνη: 6986704600

–       Για τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές ή τις καταθέσεις μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR5001727540005754085729881
Μετζάκης Εμμανουήλ
SWIFT Address (BIC code):PIRBGRAA Piraeus Bank, Heraklion,Greece

ALPHA BANK
GR4101406670667002002011726

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR1801102050000020577861667

Στην κατάθεση παρακαλείσθε να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο του μαθητή.

Εύχομαι η κατάσταση που βιώνουμε αυτή την περίοδο να περάσει γρήγορα και να γίνει μία απλή ανάμνηση χωρίς να αφήσει το στίγμα της στην ανθρωπότητα.

Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου

Μετζάκης Μανώλης